SUSHI ONLY AMSTERDAM

SUSHI ONLY AMSTERDAM Heerlijke Sushi met duurzame vis & echte Japanse rijst

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 436 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Only Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2022 om 23:24 The food was fantastic! We had some special requests for one of the box sets due to dietary restrictions and they even called to make sure they followed our requirements which was very appreciated, thank you!. Will be ordering again soon!
2 jun 2022 om 17:27 This is my first order from sushi only. Fresh and worth the money . And I loved the presentation too. I am definitely going to order again soon. Thanx !
16 mei 2022 om 22:57 Mexican hot sauce on the “spicy California” roles…
24 apr 2022 om 21:56 Was weer heerlijk en bedankt voor de gratis boontjes. Bezorger kwam helemaal naar boven echt super goed.
19 apr 2022 om 14:11 Snel en heerlijk vers!
18 apr 2022 om 21:12 Uitstekende Sushi! en dank wederom voor jullie bonus edamame! .. maar wel een kritische noot: stop alsjeblieft met al dat verpakkings plastic (en de volkomen overbodige cocktail saus) Kritische Fan
27 feb 2022 om 9:34 Super slecht heb meer dan 2uurtjes op me bestelling gewacht en toen me bestelling er eenmaal was was het koud
20 feb 2022 om 21:21 Heerlijk eten, wel trage bezorging van thuisbezorgd
19 jan 2022 om 22:03 Sushi rice absolutely terrible. Way to dry. Cryspy? Just dropped a bag of fried onions on top of everything. Edamame: thanks for but rather see sushi made with care!!
2 jan 2022 om 11:17 Heerlijke sushi en goede service!
25 dec 2021 om 14:38 The sushi tastes great, and thanks for the extra edamame :)
24 nov 2021 om 22:10 As always with sushi only, quick delivery and really tasty!